Naj se ti predstaviva
SVA KATARINA IN ANDREJ
Zase praviva, da sva srečneža. Zakaj? Ker imava drug drugega, družino, prijatelje in ker opravljava delo v katerem neizmerno uživava. Poroka nama pomeni enega najpomembnejših dogodkov v življenju in v veliko čast nama je, da sva lahko del tega. Verjameva, da fotografije lahko govorijo in vzbudijo v nas najlepše spomine in najpristnejša čustva.

Najine fotografije in filmi so svetli, toplih pastelnih barv in polni življenja. Želiva, da iz njih ponovno podoživita tiste občutke, ki so bili v vas prisotni tistega dne.

NAJIN STIL
Obožujeva naravno svetlobo in svetle pastelne odtenke. Najine fotografije so mehke in svetle. Brezčasne. Iščeva čustva, pristnost trenutka in majhne detajle z velikim pomenom. V najinih izdelkih se čuti pridih prefinjene "fine art" umetnosti, hkrati pa v njih ohranjava vašo osebnost in energijo. Vajino zgodbo želiva predstaviti na način kot si ga zasluži in jo ohraniti v najlepšem spominu.
"WE FOCUS ON YOUR STORY"
Verjameva, da imajo spontane fotografije & posnetki največjo moč. Fotografije, ki izžarevajo vašo osebnost, čustva in pristnost samega trenutka. Fotografije, ki te vedno znova odpeljejo nazaj v preteklost, točno tja kjer so nastale. Najin cilj je ujeti vse te drobne trenutke in jih povezati v edinstveno in neponovljivo zgodbo.
PREV.

ODZIV NAJINIH PAROV

BESEDE, KI NAMA DAJO DODATNEGA ZAGONA IN MOTIVACIJE


Ne znava opisat, kako sva vama hvaležna! Fotke so namreč filmske, božanske!! Nekaterih se sploh ne morava nagledati,tako se lepe! Hvala tisočkrat!!
Kar se pa filma tiče pa sploh ne najdeva besed! Vrhunsko!! Pravljično!! Neponovljivo!! Mislim da smo ga vsaj 20x odvrteli,tako lepo ga je gledati! Res najlepši občutki in solze v očeh! Popolno! HVALA
Tjaša & Uroš

ODZIV NAJINIH PAROV

BESEDE, KI NAMA DAJO DODATNEGA ZAGONA IN MOTIVACIJE


Vsakič ko vidva fotke in video, sva znova navdušena, zato najprej ena iskrena zahvala. Če sva povsem iskrena sva imela glede slik in videa velika pričakovanja, ki pa so bila več kot zadovoljena. Slike so krasne, video še bolj!
Čeprav sva jih videla še skoraj neštetokrat se jih še nisva naveličala. Uspela sta ujeti veselje in ljubezen ki je tisti dan bila v zraku pa je midva uspela povsem dojeti. Nasmehi ljudi in tudi solze v njihovih očeh, iskrene objeme.... res! Še sedaj včasih malce pojokava, ko jih gledava. Ostale nama bojo v krasen opomin na to, da se morava vsak dan, ne glede nato kaj prinese, spomniti kakšno srečo imava, da imava drug drugega in nama drage ljudi, ki naju podpirajo.
Res iskrena hvala! Krasna človeka sta.
Nika & Anže

ODZIV NAJINIH PAROV

BESEDE, KI NAMA DAJO DODATNEGA ZAGONA IN MOTIVACIJE


Katarina in Andrej, danes sva prejela paketek in sva oba brez besed.. Fotografije so prečudovite, film pa je naravnost neverjeten.. Vse - produkcija, kako sta ujela trenutke.. nepozabni spomin bo!
Res bi se vama rada najlepše zahvaljujeva, da bova po vajini zaslugi najin poročni dan za vedno lahko podoživljava s tako lepimi fotografijami in filmom.
Ana & Miha

ODZIV ORGANIZATORJEV

BESEDE, KI NAMA DAJO DODATNEGA ZAGONA IN MOTIVACIJE


Prijazna in vedno nasmejana Katarina in Andrej sta nas letos pozitivno presenetila. Poleg fotografije poskrbita še za video in svoj izdelek kljub slabo prespani noči pošljeta v prvi pregled že v nedeljo po poroki! V svojem delu zelo uživata, to pa se vedno odraža na zadovoljstvu in sproščenosti parov, ki ju izberejo.
Infinity events

ODZIV NAJINIH PAROV

BESEDE, KI NAMA DAJO DODATNEGA ZAGONA IN MOTIVACIJE


Hvala vama, da sta nama včeraj tako polepšala dan s prispelim paketkom. Vse pohvale za tako lično zapakiran paket, ko že na prvi vtis veš, da bodo slikce in video popolni. In tako je tudi bilo! Top slikce, top video, sploh nimava besed!! Srečna sva, da sva se odločila za vaju, da imava tako lep spomin, da sta naju na fotkah in na videu prikazala taka kot sva, nasmejana, malce odpičena, ampak taka pač sva... :) Hvala vama za vse, za ujete prekrasne trenutke sreče in veselja, in da sta nama s končnim izdelkom zopet privabila solzice v oči!
Samo tako naprej, ker res obvladata in se vidi, da to delo opravljata s srcem!
Barbara & Tadej

ODZIV NAJINIH PAROV

BESEDE, KI NAMA DAJO DODATNEGA ZAGONA IN MOTIVACIJE


Draga Katarina in Andrej! Še enkrat bi se vama rada zahvalila! Slike so top, pri filmčku pa sva ostala res brez besed... skratka, brez pripomb. Opravila sta res neprecenljivo delo, za kar sva vama iskreno hvaležna.
Monika & Mitja

ODZIV NAJINIH PAROV

BESEDE, KI NAMA DAJO DODATNEGA ZAGONA IN MOTIVACIJE


Waaaw, brez besed sva ostala, ganilo naju je do solz. Najlepša vama hvala za ta spomin. in delčki narave ki sta jih ujela v video... Nimava besed, res iz srca vama hvala za tak super končni izdelek. Neverjetna sta.
Hvala vama še enkrat iz srca.
Danijela & Daniel

ODZIV NAJINIH PAROV

BESEDE, KI NAMA DAJO DODATNEGA ZAGONA IN MOTIVACIJE


Vsi so zelo pozitivno presenečeni in navdušeni nad fotkami, kar se pa videov tiče pa se vedno komu utrne kakšna solza. Res sva več kot vesela, da smo se spoznali. Glede na vajine izdelke se bo gužva samo še povečevala
Maja & Robi
NEXT

Pogosta vprašanja

VPRAŠANJE

Kdaj prejmeva poročne fotografije?

ODGOVOR

V parih dneh po poroki prejmeta kratek sneak peak - izbor fotografij ob katerih bosta lažje dočakala ostale. Celoten izdelek pa vama pošljeva v roku 4 tednov. Izven glavne sezone pa tudi nekoliko prej.

VPRAŠANJE

Lahko naročiva tudi fotoknjigo?

ODGOVOR

Seveda. Verjameva, da ima natisnjena fotografija še veliko večjo vrednost in je najlepši način za ohranjanje spominov.
Fotoknjigo izdelamo po prejemu digitalnih fotografij, skupaj naredimo izbor fotografij, vidva sama pa izbereta velikost in dizajn.

VPRAŠANJE

Kako rezervirava svoj termin?

ODGOVOR

Pošljita nama sporočilo preko kontaktnega obrazca. Posredovala vama bova ponudbo in če vama le ta ustreza, predlagava, da se dobimo na kavi, da se spoznamo in predebatiramo vse vajine želje.
Termin se dokončno rezervira s podpisom pogodbe in plačilom are.

VPRAŠANJE

Kakšne fotografije lahko pričakujeva?

ODGOVOR

Poroka je vesel, svetel dogodek in to želiva prenesti tudi na najine izdelke. Najine fotografije in filmi so svetli, toplih pastelnih barv in polni življenja. Želiva, da iz njih ponovno podoživita tiste občutke, ki so bili v vas prisotni tistega dne.

01