Stilska poroka v Villi Majda

22 novembra, 2020

LOKACIJA

Villa Majda, Osp

Slovenija je od lanskega lena bogatejša za še eno izjemno poročno lokacijo, villo Majdo. Nahaja se v majhni primorski vasici Osp, tik pod kraškim robom. Priznava, midva sva se v to vilo zaljubila. Je nekakšna kombinacija toskanskega in francoskega stila; elegantna a hkrati pristno domača.

Neizmerno sva hvaležna, da sva lahko sodelovala pri stilski poroki, ki jo je tu pripravila organizatorka Jasna  iz Pravljičnega trenutka.

Ana (OblikovAna) je ustvarila čudovita poročna vabila in ostale tiskovine.

Prstani Capucinne so res nekaj posebnega, definitivno eni najlepših kar sva jih kdajkoli videla.

Make-up artistka Martina Vetrih je lepo poudarila naravno lepoto naše neveste Gordane. Čudovite kreacije Evelina apparel pa so poskrbele, da je blestela še predno je skočila v poročno obleko.

Priznava, običajno so nama bolj všeč nekoliko bolj minimalistične poročne obleke, a ta obleka, iz ateljeja Hisha, je na naju res naredila poseben vtis. Kaj ni čudovita? In da ne omenjava lesnega nakita Olivia Rose design….waaw!

Brez rož preprosto ne gre. Za vse te cvetlične dekoracije gredo zasluge izjemni Maji S. Česen, punca je res zaljubljena v rože, kar se odraža tudi na njenih kreacijah.

Po najinem mnenju je Villa Majda ena najlepših poročnih lokacij v Sloveniji.