Najlepši trenutki 2019

HVALA

Leto, ki je preseglo najina pričakovanja

2019

There is freedom waiting for you, On the breezes of the sky, And you ask “What if I fall?” Oh but my darling, What if you fly?

Ta rek se je v  najino življenje prikradel čisto po naključju že pred leti, na začetku najine fotografsko/videografske poti. Od takrat dalje naju spremlja povsod in nama je velika motivacija, da vedno slediva svojim sanjam.

Tako se lahko tudi na leto 2019 ozreva z največjim zadovoljstvom in toplino pri srcu. Ja, to leto je bilo sanjsko, tako na osebnem kot tudi na najinem ustvarjalnem področju. Toliko parov nama je zaupalo fotografiranje poročnega dneva in čisto za vsakega posebej sva vesela, da sva ga spoznala.

2019, hvala za vse poroke, doma in v tujini, ki si nama jih namenilo. Že komaj čakava, kaj nama prinese poročna sezona 2020.

Obožujeva svoje delo, prav zares ga. Zakaj? Ker so poroke polne čustev, tistih pravih, najlepših. Ker so polne trenutkov, ki te opominjajo kaj je v življenju najpomembnejše – ljubezen in družina. Ker so polne takšnih in drugačnih detajlov, na katerih si odpočiješ oči. In ker je vedno nekaj najlepšega prejeti sporočilo para, ko prejme svoje fotografije in ob njih podoživlja svoj poročni dan.

“Res sta tako dobro uspela ujeti vsa čustva, ob gledanju prav podoživiva še enkrat v celoti ta najlepši dan, kot da bi bila tam! “

“Hvala, hvala, hvala… vama.. za neverjeten izdelek. V bistvu sem ostala brez besed in ne vem s katerimi presežki naj opišem vajino delo..najboljša sta! “

V tem letu sva obiskala precej čudovitih poročnih lokacij,  še vedno pa jih kar nekaj ostaja na najinem “bucket listu”. Naj omeniva le nekaj: Villa Fabiani, Kodarinov mlin, grad Štanjel, vila Vipolže, Majerija, castello di Spesa… Da niti ne omenjava številnih čudovitih lokacij v na Hrvaškem, v Toskani in Franciji. Ja, prostora za sanje je še veliko in vesela sva, da se bo del teh sanj uresničil že v tem letu.