Intimna poroka v Toskani – styled shooting

6 junija, 2019

LOKACIJA

Pienza, Val'dOrcia, Tuscany, Italija

To, da sva zaljubljena v Toskano ni nikakršna skrivnost. Vsi njeni neskončni griči, nasadi oljk in trt ter romantična stara mesteca so res nekaj posebnega.  Pravljičnega. Čarobnega. Ob gledanju fotografij te pokrajine se vedno znova počutiva kot majhen otrok, ki se vživi v zgodbo iz knjige in se za nekaj časa povsem preseli v ta pravljični svet.

Odkar se ukvarjava s poročno fotografijo sva imela željo fotografirati toskansko poroko, elopement ali styled shooting. Tukajšnja mehka svetloba se namreč izvrstno zlije z najinim svetlim in nežnim stilom fotografij. Pred začetkom nove sezone porok smo tako organizirali manjšo navidezno poroko v starinskem retro stilu, ki je nama še posebej pri srcu. Neizmerno sva hvaležna in počaščena, da sva z najino idejo k sodelovanju pritegnila tudi ostale priznane poročne ponudnike s celega sveta. Naša “intimna toskanska poroka” se je odvila točno tako kot sva si predstavljala in neizmerno vesela sva, da sva s tem uresničila najino veliko željo. Velik hvala vsem, ki ste tako ali drugače prispevali k njeni uresničitvi.

Hkrati pa se že veseliva ponovnega obiska te pokrajine, saj bova v letu 2020 tu fotografirala najino prvo pravo toskansko poroko.

Vedno sledi svojim sanjam!